Kunststof, aluminium of hout?

Waar kiest u voor? Het is belangrijk dat u vooraf bepaald welke type product u het meest aan staat. Het onderhoudsarme aspect bij kunststof of aluminium kozijnen, of kiest u voor de mogelijkheid kleuren ook in de toekomst weer aan te passen? Dan is hout voor u de juiste keuze.

In de kozijnenbranche wordt een groot aantal type profielen geproduceerd. Er zijn technische, esthetische en kwalitatieve verschillen. Of het nu gaat om kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of houten kozijnen. Daarom is het goed dat u zich laat voorlichten, een idee krijgt van wat er in de markt te koop is. Zorgt u ervoor dat u altijd een product aankoopt data KOMO gekeurd is, voorzien van de juiste SKG attesten en voldoet aan de bouwnormen ten aanzien van de constructie en de isolatie normen. Uiteindelijk doet u een dergelijke investering maar één keer.

Buster B.V. biedt een groot aantal oplossingen en kiest samen met u het product en profiel dat bij u woning past. Vanuit de expertise en de kennis in de markt is er altijd een oplossing te bedenken. En dit alles in combinatie met een juiste prijs-kwaliteit verhouding.