WAT NOG MEER BELANGRIJK IS

Beglazing Optimale beglazing verzekert u van een onbelemmerd uitzicht, goede isolatie en absolute veiligheid. Buster B.V. levert alle soorten beglazing, variërend van standaard isolerend dubbelglas en HR++ glas tot zelfreinigend glas en veiligheidsglas.

Veiligheid Als u kiest voor Buster B.V. dan kiest u voor veiligheid. Alle Buster kozijnen zijn inbraakwerend. Wij leveren desgewenst onder het politie keurmerk ‘veilig wonen’ (PKVM). De kozijnen voldoen aan weerstand klasse 2 Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG), wat zorgt voor minimaal 5 minuten inbraakvertraging. Handig, want de meeste inbrekers kiezen het hazenpad al na 3 tot 4 minuten. Tot slot staat het KOMO-keurmerk garant voor een hoge en constante kwaliteit.

Montage Buster B.V. monteert haar kozijnen met professionals die beschikken over de nodige ervaring. Of het nu kunststof kozijnen betreft, houten of aluminium kozijnen, voor alle producten gelden afspraken hoe er gemonteerd moet worden zodat u de kwaliteit van de montage krijgt die u van ons mag verwachten. De montage voldoet aan de richtlijnen zoals beschreven door het VKG.

Ontzorgen Helpt u mee? Laat u Buster B.V. alles voor uw verzorgen? Het kan. In overleg met onze adviseurs is het mogelijk dat u een rol speelt in de de- en montage van uw nieuwe kozijnen. Of Buster regelt het gehele project van begin tot eind. Aan u de keuze.