Particulier

Renovatie woonhuis met Keralit gevelbekleding.

Materiaal: PVC

PARTICULIER

Project familie Stempher, Deventer

Buster B.V. heeft alle kozijnen verzorgd bij de familie Stempher uit Deventer. Er is gekozen voor het verdiepte kozijnprofiel met houtnerf aan de buitenzijde. Tevens is hier Keralit gevelbekleding gemonteerd. Het aanzicht van de woning is aan de ene kant veranderd maar passend in het straatbeeld. Met deze renovatie is Buster B.V. weer een tevreden klant rijker.

Particulier

Plaatsing excentrische kunststof hef-schuifpui. De gevel is bouwkundig aangepast.

Materiaal: PVC

PARTICULIER

Project familie Weijers, Blaricum

In de bestaande situatie was de achtergevel van de familie Weijers uitgevoerd met twee kleine tweedelige aluminium schuifpuien. Deze schuifpuien hadden een onvoldoende isolerende werking en qua indeling van de woonkamer was het niet praktisch. Op advies van Buster B.V. heeft de klant besloten beide schuifpuien te vervangen voor één grote hef-schuifpui in kunststof. In de oude situatie stond er een tussenmuur tussen beide schuifpuien. Deze is verwijderd en er is één complete schuifpui voor terug gekomen. Door de schuifpui excentrisch te maken met een extra tussenstijl heeft Buster B.V. ervoor gezorgd dat het gevelbeeld qua lijnen gelijk is gebleven.

Particulier

Plaatsing dubbele deuren, kozijnen 1ste verdieping en Keralit gevelbekleding.

Materiaal: PVC

PARTICULIER

Project familie Godschalk, Apeldoorn

De achtergevel bij de familie Godschalk uit Apeldoorn heeft een metamorfose doorgemaakt. Door alle kozijnen te vervangen voor kunststof kozijnen is de complete achtergevel onderhoudsvrij gemaakt in combinatie met Keralit gevelbekleding. De bestaande constructie wordt bij dit soort type gevels gedeeltelijk in stand gehouden waardoor de stabiliteit van het geheel gewaarborgd blijft. In de toekomst heeft onze klant aangegeven de andere gevel ook door Buster B.V. te laten doen.